Poker Top 10 Online Texas Holdem Tips

Dus je hebt besloten om online een beetje Texas Hold’em te spelen. Fantastisch! Maar, voordat je begint, zal je jezelf willen voorbereiden op dat online gedeelte. Want ondanks dat het misschien hetzelfde lijkt, is er toch een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Om je hiermee te helpen komen we met 10 tips die wij graag hadden gezien voordat we zelf begonnen met spelen van online Holdem. Het is belangrijk dat je enige kennis hebt van deze poker variant.

Top 10 Online Holdem Tips

10. Geduld is een deugd: speel niet elke hand. Sommige mensen geloven “je moet betalen om te spelen,” maar het afspelen van elke hand (of zelfs gewoon de blinds) is de snelste manier om je geld kwijt. Wacht op je hand, het berekenen van de kans en speel uw kaarten.

9. Het is moeilijker te bluffen in online Texas Hold’em: algemeen, poker vertelt zijn niet zo vanzelfsprekend als ze online zijn persoon. Dit betekent echter niet dat ze helemaal niet. Hoewel u mogelijk niet in staat om te zien iemands glimlach toen hij Flops een moer rechtdoor, u kunt nog steeds af te halen op zijn weddenschappen gewoonten. Aandacht besteden aan hoe je tegenstanders inzet in bepaalde situaties en soms bellen of verhogen, maar om te zien hoe ze reageren. Wanneer je je realiseert dat “Bob0915” altijd zware weddenschappen op de beurt, dat kan je groen licht om hem neer op een koppeling hand.

8. Gewoon omdat je gokken, je hoeft niet te gokken op elke hand: als de grote Kenny Rogers zei ooit: “Je hebt moet weten wanneer Hold’em, weet wanneer fold’em. …” Zelfs wanneer u voelen pot vastgelegd, is er geen schade in het vouwen een kant weet je dat je niet kan winnen. In feite, het is waarschijnlijk het verstandigst spelen die u kunt maken.

7. Wees niet voorspelbaar met je weddenschappen: Als je je uitsluitend concentreert op welke kaarten je hebt, welke kaarten je nodig hebt, en welke kaarten je helpen, kunnen je tegenstanders hier in principe veel informatie uithalen. De beste manier om te wedden, dan is het consequent switch it up, met behulp van slowplay, fastplay, semi-Bluffs, bluffs en straightplay elk op hun beurt. Laat geen andere spelers je profiel. Anders, je loopt zal van korte duur.

6. Vermijd grote gokkers: Deze jongens weten meestal niet wat ze doen. Soms, echter ze doen en zijn slechts suckering je in een weddenschap heb je geen bedrijf belt. Dus, tenzij je denkt een winnende hand te hebben, blijf je uit hun buurt.

5. Fastplay boven pairs en zeer sterke handen voordat de flop: Dit brengt meer geld in de eerste pot en krachten uit zwak en vuilnis handen kunnen krijgen een gelukkige flop en klop je. Aandacht besteden aan de pot odds pre-flop. Rijden onder hen de meeste tegenstanders’ uit odds is een beste manier om van begin-zittende lage pairs en trekt hun gesprekken.

4. Speel beginnende lage paren voorzichtig: Wanneer u een pocket zessen naar pocket deuces, moet je alleen spelen ze als de prijs juist is. Als u geen flop trips of quads, vouwen is meestal de weg te gaan. Als u nog getroffen uw hand op de flop, echter, kan je er een van twee manieren: Als er niets op het bord ziet er uit als het kan verslaan u (geen straight flush of kansen), slowplaying is uw beste optie is, indien op de Anderzijds, een flush of straight-draw heeft getroffen de vilt, agressieve weddenschappen is de weg te gaan omdat het geweld uit die zouden kunnen blijven en trek troef op de turn of river.

3. Raken bluffen eenmaal in een tijd: lokken iemand op zoek naar u is een geweldige manier om te blijven onvoorspelbaar. Natuurlijk, je verliest af en toe een stuk of twee, wanneer uw inzet gaat zuiden. Maar op de lange termijn, dan krijgt u de oproepen vanaf zwakkere handen van de regel wanneer je een sterke hand en moet de actie.

2. Kansrekening is een grote factor in Texas Holdem: In elke vorm van poker, odds moet de hoeksteen van uw strategie. De kans van afwerking een tekening kant, de kans op het krijgen van een overcard het percentage van Keer je gaan flop een set aan uw broekzak pair … Al deze zijn belangrijke overwegingen bij Holdem en de mogelijkheid om de berekening van hen is de sleutel te winnen. In online games vooral statistische kennis moet de beslissende factor bij het kiezen of om te wedden, bel of vouwen. Dus voor degenen die “niet zo goed met cijfers,” je zou best geworden goed – en snel – want je zal niet lang overleven zonder te spelen Holdem door het boek.

1. Wed tegen een tegenstander ace met twee hoge overcards na een garbage flop: Maniac en passieve spelers hebben iets gemeen: Geen van beide begrijpt Texas Holdem. Zij hebben zelden veel te beginnen met de hand kennis en meestal kunnen ze niet lezen en pot odds. Sommige zullen selectief en wacht geschikt voor twee kaarten, en anderen hebben een “elke hand is goed”-strategie. Deze spelers zullen blindelings callen met hopeloze handen en wachten helemaal tot de river op wonder kaarten die zelden – of nooit – vallen. Vaak genoeg verdien je meer geld aan het slechte spel van je tegenstander dan aan je eigen goede spel. Dit is meestal te wijten aan het feit dat slechte en nieuwe spelers alleen geïnteresseerd zijn in hun eigen kaarten op een kras flop en zal volledig negeren uw overpair.

Let op: Binnenkort meer poker tips, dus bookmark deze pagina nu!

Poker nieuws

Meer poker

Door gebruik te maken van onderstaande links kunt u profiteren van exclusieve poker bonussen waardoor u al direct een stap voorloopt op uw concurrentie. Een voordeel dat u dus veel winst kan opleveren!