Win echt geld met Bitcoin zonder investering

Om geld te winnen met bitcoins hoef je niets te investeren, en zelfs geen ingewikkelde software te installeren op je computer! We leggen je hier uit hoe dit werkt.

Win gratis Bitcoins

Je kunt gratis bitcoins verkrijgen door je alleen maar aan te melden bij de juiste website. Daarvoor heb je slechts een e-mailadres nodig, wat je eventueel gratis aanvraagt bij Gmail of Hotmail.

Maak om te beginnen een account aan bij Free Bitcoin. Die site is in het leven geroepen om de bitcoin te promoten. Iedereen kan hier één keer per uur gratis een (kleine) hoeveelheid bitcoins claimen. Dit is eventueel te automatiseren, hierover later meer. Het aanmaken van een account is anoniem, kosteloos en zonder enige verplichting.

Door regelmatig in te loggen en op de “Claim” knop te drukken spaar je beetje bij beetje een mooi bedrag aan bitcoins bij elkaar. Zodra je het minimumbedrag hebt bereikt kun je het saldo laten uitkeren naar je eigen wallet. In tegenstelling tot andere zogenaamde “faucet”-websites zijn de transactiekosten hierbij minimaal.

Vermenigvuldig je Bitcoins

Je kunt er ook voor kiezen om je gespaarde bitcoins in te zetten in een dobbelspel waarmee je ze kunt vermenigvuldigen. Daarbij bepaal je zélf hoeveel je kunt winnen en wat je winkans is!

Kies je bijvoorbeeld voor een bet amount (inzet) van 0.025 BTC en een payout (uitbetaling) van 2,5 X dan heb je dus 38% kans op 0.0375 BTC profit (winst). Dit is allemaal wiskundig de herleiden en bovendien 100% eerlijk: na afloop krijg je alle details waarmee je de uitslag kunt controleren!

Uiteraard bestaat de kans dat je je inzet verliest, maar omdat je die gratis hebt gehad kun je het simpelweg na een tijdje nogmaals proberen! Dit kan je dus zo lang volhouden als je zelf wilt!

Het is zelfs mogelijk om automatisch te laten dobbelen via het tabblad Auto Bet. Omdat de resultaten sterk kunnen schommelen is dit echter pas interessant als je een flink tegoed hebt opgebouwd.

Meer Bitcoins nodig?

Als je de hoeveelheid gratis bitcoins te weinig vindt, of je bent gewoon op zoek naar meer spanning, dan kun je eventueel extra bitcoins aanschaffen en direct op je Free Bitcoin account laten storten. Interessant om te weten is dat je over je saldo 4% rente ontvangt, zonder daarvoor iets te hoeven doen. En natuurlijk profiteer je van eventuele waardestijgingen van de bitcoin. Wissel je euro’s naar bitcoins via de volgende betrouwbare websites:

Bitcoins uitbetalen op je bankrekening

Heb je een mooi bedragje aan bitcoins bij elkaar gespaard en gedobbeld dan kun je dit natuurlijk ook weer omzetten in euro’s en laten uitbetalen op je bankrekening. Dat werkt als volgt:

1. Bij Free Bitcoin klik je op “Deposit” en kopieer je het unieke adres van jouw account. Dit heb je zometeen nodig!
2. Ga nu naar Bitonic en open tabblad “Verkopen”. Vul het aantal bitcoins in dat je wilt laten uitbetalen. Je ziet direct hoeveel dit in euro’s is. Klik daarna op de oranje knop “Verkopen”.

3. Er wordt nu gevraagd om een retour-bitcoinadres. Dit is nodig omdat bitcoin-transacties geen vaste afzender bevatten. Als het wisselen naar euro’s om welke reden dan ook mislukt, komen je bitcoins terug via het opgegeven retour-adres. Vul hier dus het adres uit stap 1 in zodat je bitcoins altijd vanzelf terugkomen in je Free Bitcoin account.
4. Vul je IBAN bankrekening nummer gegevens in en eventueel je e-mailadres en klik op Verder.
5. Je krijgt nu een bitcoin-adres van Bitonic te zien waar je de bitcoins heen moet sturen. Kopieer dit en ga naar de volgende stap.
6. Bij Free Bitcoin klik je op “Withdraw” en daarna op “Instant”. Vul het aantal bitcoins in bij amount, plak het adres uit stap 5 bij withdrawal address en druk op de knop “Withdraw”.
7. Na enkele minuten krijg je van Bitonic de bevestiging dat de bitcoins zijn ontvangen. De euro’s worden doorgaans binnen één werkdag uitbetaald op je bankrekening.

Meer gratis Bitcoins verdienen

Op de volgende websites kun je ook gratis bitcoins of andere cryptocurrencies verdienen of ontvangen ter promotie-doeleinden. Voor al deze sites geldt dat je geen geld of bitcoins hoeft te investeren om uitbetaald te krijgen!

Uiteraard kun je je het beste bij allemaal aanmelden om maximaal te verdienen!