Win echt geld met Bitcoin zonder investering

Om geld te winnen met bitcoins hoef je niets te investeren, en zelfs geen ingewikkelde software te installeren op je computer! We leggen je hier uit hoe dit werkt.

Win gratis Bitcoins

Je kunt gratis een kleine hoeveelheid bitcoins krijgen door je alleen maar aan te melden bij de juiste sites. Hiervoor heb je slechts een e-mailadres nodig, wat uiteraard ook gratis aan te maken is bij Gmail of Hotmail.

Maak om te beginnen een account aan bij FreeBitcoin. Die site is in het leven geroepen om de bitcoin te promoten. Elke gebruiker kan hier één keer per uur gratis een (kleine) hoeveelheid bitcoins claimen. Dit is eventueel te automatiseren, hierover later meer.

Vermenigvuldig je Bitcoins

Deze bitcoins kun je vervolgens inzetten in een dobbelspel waarmee je ze kunt vermenigvuldigen. Daarbij bepaal je zélf hoeveel je kunt winnen en wat je winkans is!

Kies je bijvoorbeeld voor een bet amount (inzet) van 0.025 BTC en een payout (uitbetaling) van 2.50 BTC dan is je winkans 38%. Dit is allemaal wiskundig de herleiden en bovendien 100% eerlijk: achteraf kun je zelf bereken dat alles correct is verlopen!

Het is zelfs mogelijk om automatisch te laten dobbelen via het tabblad Auto Bet. Hierover later meer.

Uiteraard bestaat de kans dat je je inzet verliest, maar omdat je die gratis hebt gehad kun je het simpelweg na een tijdje nogmaals proberen! Dit kan je dus zo lang volhouden als je zelf wilt!

Meer Bitcoins nodig?

Als je de hoeveelheid gratis bitcoins te weinig vindt, of je bent gewoon op zoek naar meer spanning, dan kun je uiteraard extra bitcoins aanschaffen en direct op je FreeBitcoin account laten storten. Bijkomend voordeel is dat je over dit tegoed 4% rente ontvangt! Bovendien profiteer je van eventuele waardestijgingen van de bitcoin! Koop je bitcoins via de volgende betrouwbare websites:

Bitcoins uitbetalen op je bankrekening

Heb je een mooi bedragje bij elkaar gespaard en gedobbeld dan wil je dit natuurlijk omzetten in euro’s en laten uitbetalen op je bankrekening! Dat werkt als volgt:

1. Bij FreeBitcoin klik je op “Deposit” en kopieer je het unieke adres van jouw account. Dit heb je zometeen nodig!
2. Ga nu naar Bitonic en klik op “Verkopen”. Vul het aantal bitcoin in dat je wilt laten uitbetalen. Je ziet direct hoeveel dit in euro’s is! Klik op de oranje knop Verkopen.

3. Er wordt nu gevraagd om een retour-bitcoinadres. Dit is nodig omdat bij een bitcoin-transactie de afzender niet zo gemakkelijk te herleiden is. Mocht er iets mis gaat bij de transactie dan worden je bitcoins teruggestuurd naar het opgegeven retour-adres. Vul hier dus het adres uit stap 1 in zodat je bitcoins altijd netjes terugkomen in je FreeBitcoin account.
4. Vul je IBAN bankrekening nummer gegevens in en eventueel je e-mailadres en klik op Verder.
5. Je krijgt nu een bitcoinadres van Bitonic te zien waar je de bitcoins heen moet sturen. Kopieer dit en ga naar de volgende stap.
6. Bij FreeBitcoin klik je op “Withdraw” en daarna op “Instant”. Vul het aantal bitcoin in bij amount, plak het adres uit stap 5 bij withdrawal address en druk op de knop Withdraw.
7. Na enkele minuten krijg je van Bitonic de bevestiging dat de bitcoins zijn ontvangen. De euro’s worden vervolgens binnen een werkdag uitbetaald op je bankrekening!

Meer gratis Bitcoins verdienen

Op deze sites kun je ook gratis bitcoins verdienen of ontvangen ter promotie doeleinden. Voor al deze sites geldt dat je geen geld of bitcoins hoeft te investeren om uitbetaald te krijgen!

Uiteraard kun je je het beste bij allemaal aanmelden om maximaal te verdienen!