Veel Geld Winnen via Live Wedden

Via sportweddenschappen kun je razendsnel geld winnen. Zeker dankzij het steeds populairder wordende live wedden kan je al binnen één minuut resultaat boeken. Verschillende aanbieders van sportweddenschappen hebben zo’n live wedden-programma. Op ieder moment van de dag kan je daardoor een gokje wagen op een wedstrijd die op dat moment wordt gespeeld.

Dat varieert van een vrouwenhandbalwedstrijd in de derde divisie in Finland tot aan topvoetbalwedstrijden in de Engelse Premier League. En natuurlijk kan je ook spannende weddenschappen afsluiten op onze eigen Eredivisiewedstrijden. Dus als je bijvoorbeeld zondag na 14:30u inlogt op je live wedden-account dan zie je daar een mooi overzicht van de Nederlandse voetbalwedstrijden, bijvoorbeeld Ajax – Willem-II.

Hier leggen we je haarfijn uit hoe het allemaal precies in zijn werk gaat, waarop je kunt wedden en we geven verder in dit artikel handige tips met betrekking tot het live wedden. Allereerst raden we je aan om in te loggen op je favoriete sportweddenprogramma. Heb je nog geen account, maak die eerst aan. Voor het live wedden zijn er verschillende internationale websites. Deze mooi vormgegeven sites bevatten zeer uitgebreide mogelijkheden waarop je kan wedden. Denk daarbij dus niet alleen aan de uitslag of de doelpuntenmakers. Het verschilt weliswaar van wedstrijd tot wedstrijd, maar je kunt echt op de gekste dingen een gokje wagen. Vaak kun je op belangrijke wedstrijden op wel 150 verschillende dingen wedden.

Bet-at-home

Enkele voorbeelden waarop je kan wedden zijn:

 • Welk team wint de tos?
 • Welke speler krijgt een gele kaart?
 • Welk team krijgt de eerste ingooi?
 • Hoeveel rode kaarten worden er gegeven?
 • Valt er nog een doelpunt de laatste 15 minuten?
 • Wordt er meer dan drie keer gescoord?
 • Voorspel de ruststand.
 • Of heel eenvoudig: wie wint?

Om te voorspellen wie er gaat winnen kun je enkele dagen voor de wedstrijd al je voorspelling plaatsen. In het geval van Ajax – Willem-II zou je er toch vanuit mogen gaan dat Ajax die wedstrijd zal winnen. Als dat dan je voorspelling is, dan is je winst maar erg klein. Is je inzet 10 euro, dan is je winst soms maar 50 cent. Niet echt de moeite dus.
Wat wél de moeite is, is slim live wedden. Doordat je de ontwikkelen van de wedstrijd op de voet kan volgen, kun je een betere inschatting maken van het resultaat. En dan heb je dus wél grotere winstmarges bij een praktisch gelijk risico!

Hier op geldwinnen.info geven we je daarom handige tips om een goed resultaat te boeken:

 1. Als je eenmaal een account hebt voor live wedden, ga er dan eens lekker voor zitten. Neem er de tijd voor en probeer je vooraf een beetje te verdiepen in de wedstrijd. Wie zijn er geblesseerd of geschorst? Wie is de scheidsrechter? Wie is er uit vorm? Wat is de tactiek en wat is de opstelling? Een goede voorbereiding is het halve werk tenslotte.
 2. Zorg dat je toegang hebt tot het live radioverslag van de sportwedstrijd. Voor voetbalwedstrijden kun je bijvoorbeeld aftunen op radio 1 met Langs de Lijn. De verslaggever ter plaatse kan je een goed idee geven van de sfeer van de wedstrijd. Je hoort dan vaak zinnen als: ‘Ajax zet nu flink druk en een doelpunt kan haast niet uitblijven’. Dat is een goed moment op te wedden op ‘Ajax scoort een doelpunt in de laatste 10 minuten’.
 3. Tip 2 kan je ook toepassen bij het wedden op gele en rode kaarten. Gaat een wedstrijd er hard aan toe en krijg je van de verslaggever de indruk dat er een grimmige sfeer is in het stadion, dan is de kans groot dat er iemand nog een gele of rode kaart krijgt.
 4. Wedden op corners is één van de favorieten. Als je de mogelijkheid hebt om de wedstrijd live op tv te zien, dan kun je vaak heel goed inschatten welk team het meeste druk zet en op welke helft van het veld er het meeste balbezit is. Je kunt bij de meeste sites vaak wedden op welk team de eerst opvolgende corner zal krijgen. Kies het team dat het meeste druk zet naar voren en profiteer van winstmarges tot wel 44%!
 5. Wed niet op ingooien. Veel ingooien zijn het gevolg van een bal in de kluts en dus is de kans ongeveer 50-50. De winstmarges zijn niet hoog genoeg om hier op te wedden. Zeker op de langere termijn zul je het altijd verliezen.
 6. Hou op tijd weer op met live wedden. Het is namelijk zo leuk en spannend en daardoor zeker als het goed gaat best verslavend. Heb je 5x in een wedstrijd goed gewed, hou het dan voor gezien en geniet van je winst. Slim omgaan met je winst en inzet is zeer belangrijk om serieus geld te verdienen via live wedden.