Man gooit winnend lot van 129 miljoen weg

COVENTRY – De jackpot van 129 miljoen euro in de EuroMillions loterij viel op het lot van een bejaarde dame, maar haar man had het lot al weggegooid…

Met dat opmerkelijk verhaal meldde de vrouw van in de 70 uit Coventry zich bij de organisatie van de loterij, melden Britse media. “Ik speel al jaren mee met de EuroMillions loterij en ik schrijf de nummers altijd in mijn agenda. Vervolgens geef ik het lot altijd aan mijn man om het veilig te bewaren.”

“Ik ontdekte pas dit weekend, een week na de trekking, dat we gewonnen hadden. Maar toen had mijn man ons fortuin al bij het afval gegooid”, beweert de radeloze vrouw. “Meteen heb ik alle vuilnisbakken leeggehaald, maar nergens was een EuroMillions-lot te vinden. Ik ben razend op mijn man.”

Eerlijke vinder

De loterij kan niets voor het echtpaar, dat van een klein pensioen moet rondkomen, betekenen. “Jammer maar helaas. Je moet het originele lot persoonlijk komen brengen. Geen biljet is geen winst”, zegt een woordvoerster.

Misschien komt binnenkort een vuilnisman zich wel melden met het winnende lot. “Want ook de eerlijke vinder van een winnend lot heeft recht op de winst.” De bezitter van het winnende lot heeft nog 168 dagen om zich te melden.

Reacties niet toegestaan.