Lotto keert gegarandeerd 36 miljoen uit

RIJSWIJK – Volgende week is er gegarandeerd een Nederlander die 36 miljoen euro op zijn rekening ziet verschijnen. Doordat afgelopen zaterdag de Lotto Jackpot van 35,5 miljoen niet is gevallen, gaat deze prijs er volgende week zaterdag zeker uit.

Volgens de Lotto, die dit zaterdag liet weten, ”doet zich nu een unieke situatie voor in Nederland. De Jackpot is twaalf maanden achtereenvolgens niet gevallen en moet daarom in de eerstvolgende trekking worden uitgekeerd”. Ook al is er niemand die alle zes getallen en de juiste kleur voorspelt, dan gaat de jackpot er toch uit.

De prijs zal worden uitgekeerd in de prijsklasse waar het eerste een winnaar is. Op het moment dat er niemand is met zes getallen en de goede kleur, gaat de 36 miljoen naar de persoon (of personen) met zes goede getallen. Wanneer hier ook geen winnaar is, gaat de Jackpot naar de persoon (of personen) met vijf getallen en de goede kleur. Dit wordt herhaald totdat in een prijsklasse één of meerdere winnaars zijn. In theorie is het dus mogelijk dat iemand multimiljonair wordt door slechts enkele getallen goed te voorspellen.

Meespelen met de Lotto kan al vanaf € 1,50 per lot en aanmelden kan tegenwoordig gewoon online: http://www.lotto.nl/

Reacties niet toegestaan.