Uri Geller wil Lotto-uitslag voorspellen

Uri GellerAMSTERDAM – Mentalist Uri Geller zal vanavond het onmogelijke proberen door de juiste uitslag van de Lotto-trekking van a.s. zaterdag te voorspellen.

Dit heeft SBS bekendgemaakt, zo meldt De Telegraaf. Hij zal dat doen tijdens zijn eigen show De Nieuwe Uri Geller, die elke vrijdagavond op SBS wordt uitgezonden.

Na andere opmerkelijke stunts zoals het stopzetten van wijzers van de Big Ben richt Uri zich nu op een stunt die heel Nederland van zijn stoel zou moeten doen vallen. Volgens bronnen zou de mentalist momenteel erg zenuwachtig zijn voor de moeilijke opgave.

Erg origineel is Uri Geller overigens niet. In september voorspelde de wereldberoemde Engelse illusionist Derren Brown alle zes de getallen van de lotto, enkele uren voordat de trekking plaatsvond.

Zaterdag vindt de trekking plaats en zal duidelijk worden of de lepeltjesbuiger het bij het juiste eind had. Vooralsnog is er in elk geval geen stijging in het aantal Lotto verkopen gemeld.

Update: Zojuist is bekend gemaakt dat in overleg met de Lotto is besloten dat de stunt niet door kan gaan, omdat er te veel juridische haken en ogen aan zitten.

Reacties niet toegestaan.