Krassen voor liefdespakketjes t.w.v. 250 euro

liefdespakketDeze maand strooit Scratch2Cash met liefde, in de vorm van 400 liefdespakketjes ter waarde van 250 euro elk! Zo kunt u genieten van een perfecte Valentijnsdag met een lekkere massage, een fles champagne, dineren als een diva of ongegeneerd shoppen. Met 250 euro extra op zak kunt u heel veel doen!

Steeds meer spelers winnen met hun loten, en in februari zal nog eens 115.000 euro op het spel staan! Elke dag waarop u stort, ontvangt u een lot waarmee u die dag een liefdespakketje ter waarde van 250 euro kunt winnen! Als u bijvoorbeeld stort op de 10e, dan ontvangt u een kans om 250 euro te winnen in de dagelijkse loterij, samen met 9 andere spelers.

Niet gewonnen in de loterij? Dat geeft niet, want elke storting die u doet in februari levert u een extra lot op, waarmee u een van de twee grote Ultieme Liefdespakketten kunt winnen op 9 en 28 februari.

Win 5.000 euro extra zakgeld

Op 9 februari wint 1 gelukkige speler het Ultieme Liefdespakket, naast de 9 dagelijkse winnaars. Op Valentijnsdag worden u en uw partner rondgereden in een limousine en krijgt u een heerlijk diner aangeboden in een toprestaurant. U wordt behandeld als ware sterren, met alle bijbehorende glitter en glamour! Daarnaast wordt uw bankrekening bijgevuld met 5.000 euro extra.

Hoofdprijs van 10.000 euro winnen

Op 28 februari wordt, nadat de 28 dagelijkse winnaars bekend zijn, nog een winnaar gekozen die een hoofdprijs van 10.000 euro wint, en daarmee sluit Scratch2Cash deze liefdesmaand af!

Reacties niet toegestaan.