Veel weddenschappen op Elfstedentocht

ElfstedentochtGaat hij door of niet? Veel schaatsliefhebbers mijmeren over een Elfstedentocht, maar ook gokliefhebbers kunnen nu hun hart ophalen. Wedden op een eventuele Elfstedentocht in 2010 is namelijk mogelijk bij diverse gokwebsites. Als we de gokkers moeten geloven gaat de schaatstocht dit jaar echter niet plaatsvinden.

Toppers

Er wordt op gokwebsites druk ingezet op het wel of niet doorgaan van de tocht der tochten: de Elfstedentocht. Dat meldt Unibet, één van de grootste goksites. Verder kunnen gokkers bij Unibet geld winnen door te voorspellen of bijvoorbeeld dit jaar de benzineprijs stijgt tot boven de € 1,60 en of de Toppers bij elkaar blijven.

Verviervoudigen

Koud he?Ondanks dat het kwik in grote delen van Nederland al de hele week ook overdag onder nul blijft, denken de meeste gokkers tot nu toe dat de Elfstedentocht niet doorgaat. Dit betekent dat de grootste geldbedragen te winnen zijn door te gokken op het wél plaatsvinden van het schaatsevenement. Als de pessimisten gelijk krijgen, kunnen zij op dit moment € 1,20 incasseren voor elke ingelegde euro. Wie ‘ja’ zegt en gelijk krijgt, kan zijn inzet verviervoudigen.

Reacties niet toegestaan.